Jaak Vanderhoydonks is van opleiding restaurateur binnenhuis architect en antiquair expert. Hij groeide op in een gezin waar vader een grote restaurator en bouwondernemer was op gebied van historische gebouwen en particuliere opdrachten uitvoerden.
Waardoor deze werd gevraagd, gezien zijn expertise, om een gedeelte van het openluchtmuseum te Bokrijk op te bouwen als zelfstandig restaurator ondernemer.
In deze context groeide Jaak in zijn kinderjaren mee op in zijn vaders bedrijf. Waaruit hij de inspiratie putte om reeds met een bepaalde visie zijn eigen bedrijf als antiquair - restaurator op te starten en op zijn 18de jaar hierin een aanvang te nemen los van zijn vaders zaak.
Al snel werd dit bedrijf in al zijn facetten uitgebouwd met een team van zeer vakbekwame en geselecteerde medewerkers tot het ontwerpen en creeren van uw interieur in de breedste zin van het woord.
Anresto maakt creaties en ontwerpen met historische materialen, verwerkt deze, restaureert en maakt dit voor heel de Benelux. De plaatsing van de materialen gebeurt enkel nog in Belgie.
De restauratie projecten groot en klein volgden door de jaren elkaar op en verzekerde het bedrijf van de nodige ervaring en know how.
De tentoongestelde antiquiteiten en bouwmaterialen zijn allen onderworpen aan een hoge kwaliteitscontrole en in de samengestelde folder is het de bedoeling om een inzicht te geven van een samenvattende waaier van producten + realisaties met de daaraan verbonden details en onderdelen.


De toonzalen zijn geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens van 13u tot 16.30u of op afspraak.

antiek anresto antique internetics